Meer over Linda

Over mij

Hoi! Ik ben Linda.
Samen met mijn partner en onze 2 prachtige zoontjes Vince en Jace woon ik in Zuiddorpe en geniet ik van mijn praktijk aan huis.

Ik heb een passie voor natuurlijke gezondheid en vitaliteit. Begrijpen hoe alles werkt in het lichaam en hoe je daar met natuurlijke middelen, therapieën en technieken het zelfgenezend vermogen van het lichaam kunt ondersteunen.  

Ik ben ervan overtuigd dat we een geweldig zelfgenezend vermogen hebben. Maar dat we ons lichaam wel moeten geven wat het nodig heeft om het optimaal te kunnen laten functioneren en het anderzijds ook belangrijk is om het lichaam niet teveel te belasten /belemmeren.

Gevoelig

Als kind was ik altijd al super gevoelig.

Wanneer je gevoelig bent, reageer je soms anders dan anderen op voeding, medicatie, prikkels…

Het duurt soms even voordat je ontdekt dat je bij dezelfde leefwijze en voeding soms niet gedijt, waar anderen dat misschien wel doen (of er toch minstens weinig last van lijken te hebben)

Ik had als kind en als puber al verschillende klachten, zoals nekpijn, rugpijn, altijd hoofdpijn, spierpijn, huidklachten, vermoeidheid…

Regulier werd er geen oorzaak gevonden (of gezocht) en al helemaal geen oplossing.

Ik zie nu vaak veel herkenning bij vrouwen die bij mij in de praktijk komen en nog midden in hun zoektocht zitten. 

Gelukkig heb ik in mijn jarenlange zoektocht voor alles een natuurlijke oplossing gevonden en voel ik me al jaren beter, fitter, gezonder en energieker dan in mijn tiener jaren!

Kennismaking Natuurgeneeskunde

Toen ik 18 jaar was, startte ik met de opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde aan de Silverlinde in Breda (HBO 5 jr.). Daar leerde ik al ontzettend veel over oorzaken van ziekte, het zelfgenezend vermogen, ontgiften en natuurlijke therapieën.

Toen ik mijn natuurgeneeskundige praktijk startte voor dieren  (2007), zag ik ook keer op keer weer het belang van de juiste voeding en de enorme resultaten bij het aanpassen daarvan. Zeker in combinatie met natuurlijke therapieën.

Ook in mijn eigen leven ervaarde ik de enorme impact die verandering van voeding op je lichaam kan hebben. 

Overstap naar mensen

Door de goede resultaten, mijn interesse voor gezondheid/voeding en de groter wordende vraag om ook mensen te helpen met hun gezondheid,  besloot ik dat ik anderen hier ook graag mee wilde helpen.

Zo begon ik  mijn opleiding voor voedingsdeskundige in 2012. Wat gevolgd werd door Medische Basiskennis en  nog veel meer opleidingen en cursussen.

Inmiddels heb ik vele jaren praktijk ervaring en heb ik al honderden mensen met veel plezier mogen helpen op hun weg naar een gezonder en energieker leven.

Missie

Ik help graag bewuste vrouwen in de bloei van hun leven op een natuurlijke wijze naar meer energie en vitaliteit, zodat ze kunnen genieten van en naast hun drukke gezinsleven.

Waardoor ze beter voor zichzelf kunnen zorgen, lekkerder in hun vel zitten gezonder worden en een betere levenskwaliteit ervaren 😊

Daarnaast met de juiste kennis hopelijk ook een stukje preventie op de langere termijn.

Kinderen en (C)EASE Therapie

Tijdens mijn zwangerschap verdiepte ik me in vaccinaties voor kinderen. 

Het deed me zo veel zeer om te ontdekken hoeveel kinderen er klachten kunnen ervaren na vaccinatie of medicatie.  Toen ik ontdekte dat er een therapie was waar je de klachten na  vaccins en medicatie kon verminderen of soms zelfs verhelpen, besloot ik dan ook al snel om me daarin ook op te laten leiden.

Dit bleek een geweldige keuze, in de opleiding door een van de beste homeopaten van Nederland, leerde ik nog zoveel meer, waar ik elke dag in mijn praktijk vele mensen prachtig mee kan helpen.

Ook met klachten bij kinderen heb ik inmiddels veel mooie ervaringen op mogen doen.

 

 

 

Volg mij op Social Media:

Opleiding 1:

Natuurgeneeskunde: Omvat de holistische kijk op gezondheid en vele therapieen, zoals homeopathie, fytotherapie, Bachbloesemtherapie, Aromatherapie, ontgiften…

Opleiding 2:

Orthomoleculair Voedingsdeskundige: ‘Laat voeding uw medicijn zijn’ Hoe de juiste voeding en voedingsstoffen het lichaam en het zelfgenezend vermogen kunnen helpen helen.

Opleiding 3:

Cease / Homeopathic detox therapie: Dmv een specifieke homeopathische behandeling klachten en blokkades verhelpen die ontstaan zijn na/door gebruik van medicatie.

Hoe klanten mij ervaren

Ik kreeg mijn gezondheid niet zelf weer op de rit. Ik had meerdere klachten die aan bleven houden. Reguliere medische hulp werkten alleen aan de symptomen maar ik wilde dieper naar de oorzaak.

Ik koos voor Linda door haar workshop die ik had gevolgd over EHBO met Homeopathie. Ik ben zo onder de indruk van haar kennis en kunde.

De begeleiding en aanpak van Linda vond ik heel persoonlijk. En naarmate we elkaar vaker spraken werd het ook heel gezellig.
Ze kan ook mee in mijn energetische en esoterische kijk op het leven en kunnen dat samen met haar kennis mooi inpassen en combineren.

Ik voel dat ik nu op de juiste weg ben. We hebben eerst de acute fase aangepakt, maar daar stopt het niet bij. Daarna konden we opbouwen naar weer een goed werkend systeem en dat is zo belangrijk.

Ik zou Linda zeker aanbevelen aan anderen en dat doe ik ook.

Nadja, 48 jaar, Vlissingen

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?