KNG Home

De natuurlijke weg naar gezondheid

Gezondheidspraktijk Linda Wille


Over Linda


Opleidingen en cursussen:

Voedingsdeskundige humaan

Medische Basiskennis

Homeopathic Detox Therapy en Cease

Energetisch Morfologische Bloedtest

Bach bloesemtherapie

Ontzuringsdeskundige

Celzouttherapie


Veterinaire Natuurgeneeskunde (Silverlinde Breda, vakken o.a. anatomie en pathologie, voedingsleer, bewegingsleer, gedragsleer, natuurgeneeskunde, homeopathie, Bach bloesemtherapie, aromatherapie).


Vanuit mijn liefde voor dieren en interesse voor gezondheid begon ik op 19 jarige leeftijd aan de (HBO) opleiding ‘Veterinaire Natuurgeneeskunde’ op Instituut Silverlinde in Breda.

Ik leerde o.a. natuurgeneeskundig denken en ontdekte op die manier ook veel over mijn eigen gezondheid. In 2007 startte ik mijn praktijk ‘Opti-Animal’ voor dieren en zag ook nogmaals hoe belangrijk voeding is in een proces naar optimale gezondheid.


Zelf had ik inmiddels heel veel verbetering van gezondheid ervaren door o.a. mijn voeding aan te passen. Deze kennis wilde ik graag delen met mensen en zo ben ik aan de opleiding tot voedingsdeskundige voor mensen begonnen.


Daarnaast verdiep ik me al jaren in het vaccineren. Zowel bij mensen als bij dieren. Graag help ik mensen om de juiste en voldoende informatie te vinden over vaccineren, waarbij voors- en tegens tegen elkaar afgewogen kunnen worden, alternatieven bekeken worden en mogelijkheden tot ondersteuning en begeleiding, zodat ieder voor zijn/haar situatie een bewuste keuze kan maken.

Ook heb ik hiervoor speciaal de opleiding gevolgd tot CEASE- therapeut, om te kunnen begeleiden en klachten opgelost kunnen worden.


Voor meer details over CEASE therapie en/of andere therapeuten, klik hier.

Hier foto van Linda

Copyright © All Rights Reserved